En ledende nasjonal kjede

SKALA er i dag representert, gjennom ulike eierstrukturer, på 8 lokaliteter fra Sandane i Nord til Kristiansand i Sør. I dag omsetter kjeden for rundt 200 millioner kroner, og er en betydelig aktør i det norske markedet. Ambisjonen er å etablere en ledende nasjonal kjede med merkerepresentanter, som blir en motvekt til de frittstående enhetene som nå vokser frem.
Å være en markedsleder, forutsetter at vi kontinuerlig investerer i fagkompetansen til våre ansatte. Hos oss får de mulighet til å utvikle seg enda et steg videre, og tilegne seg ny kunnskap og erfaring. De får ta i bruk topp moderne utstyr og teknologi, og være med i utviklingen av nye metoder.
Vi legger stoltheten vår i det vi gjør. Vi tar eierskap, ikke bare til selve jobben, men til hele kundeopplevelsen. Det vil du merke.

SKALA er en del av MyCar Group, Norges nye bilkonsern som også eier og driver kjedene Dekkstra og MyCar.

bilhuset_feb21_432

Bærekraft

I dag handler bærekraft om mer enn å redusere negativt fotavtrykk. Det dreier seg også om innovasjon og næringsutvikling.
Her i SKALA  jobber vi kontinuerlig med innovasjon. Utstyret og systemene vi bruker, er utviklet for å drive bransjen vår fremover, og vi ønsker å sette en bærekraftig standard som alle i bransjen kan slutte seg til. Vi utvikler oss kontinuerlig, og jobber hele tiden med å forbedre verktøy, utstyr og systemer slik at vi trygt kan love deg en bærekraftig tjeneste.
Vi ser alltid etter den løsningen som blir rimeligst for deg som kunde, og som tjener miljøet best. 
SKALA Skade & Lakk AS, avd. Minde ble i mars 2022 den første av våre avdelinger med Miljøtårn-sertifisering.
bilhuset_jan21_018
JOBBE I SKALA

Ledig stilling som biloppretter!

Har du erfaring med biloppretting, og ser etter et sted å utvikle deg videre? Da er du velkommen til oss. I Skala får du ta i bruk topp moderne teknologi og utstyr til å gjennomføre reparasjoner. Du får jobbe side om side med de aller beste i bransjen, og og bli en del av et team av stolte håndverkere.

Les mer