Smart Repair

group-136

En bilskade krever ikke alltid omfattende, kostbar og kompleks behandling. Smart Repair er en metode for hurtig og rimelig reparasjon.

Smart Repair

Smart Repair er en fellesbetegnelse for mindre reparasjoner som ikke krever demontering av deler. Dette betyr besparelser for deg,
både i tid og kroner, og for miljøet.

Har du fått en liten skade på støtfangeren, kan vi utbedre den uten å skru av hele støtfangeren. Riper i lakken, små bulker, steinsprut og sprekker kan sannsynligvis fikses raskere og rimeligere enn du tror.

Vi vurderer skaden, og gir deg gode råd for hvordan den bør fikses på best mulig måte. Og det er selvfølgelig alltid opp til deg hva du velger.

Ta kontakt, så løser vi det sammen!

KONTAKT OSS OM SMART REPAIR

Fordeler med Smart Repair:

– Uten demontering, går reparasjonen raskere.
– Det betyr lavere kostnad for deg.
– Vi tjener miljøet ved å redusere materialforbruk. 

bilhuset_jan21_230

Nye frontlykter på 1-2-3!

Alle frontlykter vil med tiden falme og bli slitte. De vil etter hvert få vesentlig dårligere ytelse, noe som påvirker sikkerheten når du kjører.

SKALA får lyktene dine tilbake i perfekt stand, slik at du kan kjøre trygt videre. Vi bruker kun UV-keramisk forsegling, som tilbakefører lyktene til original stand og sikrer ytelsen i mange år fremover.

BESTILL
bilhuset_jan21_193

En liten bulk?

Tidligere måtte man gjerne demontere og lakke opp et helt panel, fordi det hadde fått en liten bulk. Slik er det heldigvis ikke lengre.

Paintless Dent Repair (PDR)-teknologi en en innovativ metode for lakkfri bulkoppretting, der vi masserer og jevner ut bulken til den ikke lengre synes. Hvis lakken er intakt, unngår vi også sparkling og lakkering, og du som kunde sparer både tid og penger.

BESTILL
bilhuset_jan21_110

Steinsprut?

Små steinsprutskader i frontruten kan virke ubetydelige, men disse kan fort utvikle seg til større sprekkdannelser som kan kreve et kostbart ruteskift. Husk også at det faktisk er ulovlig å kjøre med skadet frontrute.

Det vil lønne seg å være tidlig ute med reparasjon av steinsprut, og med kasko eller delkasko er det dessuten helt gratis. Vi reparerer alle typer skader på glass, uavhengig av bilmerke. Må ruten byttes, erstatter vi den med tilsvarende eller bedre kvalitet. Alle våre bilglass leveres selvfølgelig etter bilfabrikantenes spesifikasjoner. 

BESTILL
bilhuset_jan21_166